O nama, "PROMO-MONTENEGRO"

PROMO-MONTENEGRO - agencija za cjelokupni ciklus internet oglašavanja, digitalnog marketinga i medijske produkcije u Crnoj Gori.

Naša kompanija PROMO-MONTENEGRO d.o.o. osnovana je i registrovana 2007. godine u Baru.
Prilika da živimo u jednoj od najljepših i ekološki prihvatljivih turističkih zemalja, u Crnoj Gori, više od 10 godina, pomogla nam je da svakodnevno dobijemo inspiraciju za kreativno razmišljanje, nove projekte i samorazvoj.
Do 2012. godine područje našeg djelovanja bilo je uglavnom usmjereno na klasični marketing, ali nakon toga koncentrirali smo se na tržište digitalnog marketinga i oglašavanja koje se brzo razvijalo.
Ogromno iskustvo u kreiranju vizuelnog sadržaja - fotografija i video spotova omogućilo nam je da zauzmemo mjesto u TOP-u reklamnih agencija u Crnoj Gori.

Osnovni pokazatelji

Uspješni smo onoliko koliko nam vjeruju naši klijenti i partneri
0
Stalni klijenti
0
Nagrade i priznanja
0
fotografisani, snimljeni, promovisani: hoteli, vile, apartmani
0
promet u EUR za internet oglašavanje Google, Yandex

Zašto nas biraju?

Radimo sa klijentima bilo kojeg formata, od ličnih brendova i malih preduzeća do međunarodnih kompanija. Pružamo čitav niz usluga digitalnog marketinga, bavimo se SMM-om na društvenim mrežama.

Digitalna strategija

Digitalna strategija je u prvom planu. Rezultat direktno zavisi od stupnja njegove razrade. Kompletna strategija je uski rad dva tima: agencije i klijenta.

Rast prodaje i prihoda

Povećavamo profit Vaše organizacije. Analiziramo trenutne performanse stranice i oglašavanje. Optimiziramo troškove oglašavanja bez ugrožavanja njegove efikasnosti.

Naši prioriteti

Fokusirani smo na B2B i B2C tržišne segmente. Rad sa ozbiljnim klijentima obavezuje nas da se pridržavamo visokih standarda, stalno se razvijamo, poštujemo rokove i pravila.

Radimo za budućnost

Prije svega, zainteresirani smo za dugoročnu saradnju, pa projekte preuzimamo samo ako smo sigurni da možemo bolje.
Interni i eksterni sistemi automatizacije omogućavaju stručnjacima za kontekstualno oglašavanje da minimiziraju rutinske aktivnosti i posvete više vremena pitanjima optimizacije i razvoja oglašavanja.

Sve na jednom mjestu

Nudimo Vam usluge za kreiranje vizuelnog i tekstualnog sadržaja, izradu web sajtova, pojedinačne odredišne ​​stranice, SEO promociju u organskoj pretrazi i analitici, kontekstualno oglašavanje i SMM promociju.
Dobićete cijeli niz usluga na jednom mjestu, a to će Vam omogućiti da zauzmete vodeću poziciju u svojoj niši.

Sa kim radimo?

Agencije i privatni klijenti u oblasti iznajmljivanja i prodaje nekretnina u Crnoj Gori, Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.
Trgovina: od malih butika do lanaca maloprodaje.
Individualni preduzetnici koji započinju svoj posao putem interneta.
Kompanije koje pružaju B2B i B2C usluge u Crnoj Gori.

Mi smo profesionalci u svom poslu

Osnivači agencije "PROMO-MONTENEGRO" ne samo da imaju veliko praktično iskustvo u oblasti oglašavanja i marketinga, već i profesionalno obrazovanje, brojne sertifikate i diplome seminara, konferencija i praksi u SAD-u, Rusiji, Njemačkoj i drugim zemljama.

Kontaktirajte nas odmah

Search